Cutuurcentrum Hoboken 2

Grote volumes aan kasten op maat

Grote hoeveelheden en volumes vormen voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken over de vereiste productie- en plaatsingscapaciteit om ook voor grotere renovatie- en nieuwbouwprojecten het nodige maatmeubilair tijdig te vervaardigen en correct af te werken.

Alles gebeurt in eigen huis door Kempense vakmensen. Wij staan dan ook garant voor een hoogstaande kwaliteit en een lange levensduur.

Welke soorten maatkasten?

Alle soorten maatkasten of meubilair op maat behoren tot de opties, variërend van baliemeubels voor de inkomhal tot en met kitchenettes, sanitaire maatmeubels, open of gesloten slaapkamerkasten of ingebouwd klasmeubilair.

Ook inzake materiaalkeuze kennen wij weinig beperkingen. Wij werken met alle mogelijke materiaalsoorten voor zowel het binnenwerk als de buitenafwerking.

Auxilia Antwerpen 4

Strikt volgens het lastenboek

Wij werken steeds strikt volgens het aangeboden lastenboek. Wij vertalen de aangeleverde ontwerpen naar de vereiste technische uitvoeringsplannen voor onze geautomatiseerde productie.

U mag vertrouwen op de afgesproken kwaliteit, een scherpe prijssetting en respect voor de vastgelegde uitvoeringstermijnen.

Indien gewenst werken wij vrijblijvend variante voorstellen uit indien deze een verbetering vormen inzake functionaliteit, levensduur of prijs.

Partner voor grote aannemers

De combinatie van binnendeuren, maatmeubilair én andere vormen van interieurafwerking maakt van ons de geschikte totaalpartner voor aannemersbedrijven die instaan voor de realisatie van grotere bouwprojecten.

U kan de volledige interieurwerken toevertrouwen één partij. Dit bespaart u heel wat kopzorgen en garandeert een uniforme interieurstijl doorheen het hele gebouw.