Kostuumatelier Antwerpen 1

Grote volumes maatwerk voor binnendeuren

Grote bouwprojecten met uitgebreide volumes aan binnendeuren vormen voor ons geen enkel probleem. Wij vertalen de specifieke eisen voor elke binnendeur uit het lastenboek naar de vereiste productietekeningen en technische fiches.

Vervolgens wordt elke binnendeur in ons eigen atelier op maat vervaardigd. Wij beschikken over computergestuurde machines, wat ons toelaat om flexibiliteit te combineren met grote aantallen.

Ook de plaatsing gebeurt door eigen Kempense vakmensen. Wij beschikken over verschillende plaatsingsteams met elk hun eigen specialisaties. Zo bent u zeker van de juiste vakmensen op uw werf.

Brandwerende, inbraakwerende en akoestische binnendeuren

Naast de gewone binnendeuren specialiseren wij ons in brandwerende, inbraakwerende en/of akoestische binnendeuren. Elke mogelijke combinaties van deze drie functies behoort tot onze mogelijkheden.

Wij zorgen ervoor dat het binnenblad en de vereiste omkasting van elke binnendeur aan de geldende wettelijke normering en classificatie voldoet.

Welzijnscampus Turnhout 9
Warande Turnhout 6

Dubbele draaideuren, zwaai- en schuifdeuren, inclusief automatisatie

Wij beperken ons niet tot de enkele binnendeuren. Ook dubbele deuren, zwaaideuren of schuifdeuren maken we volledig op maat. Zelfs brandwerende schuifdeuren kunnen we perfect in eigen huis vervaardigen en plaatsen. Datzelfde geldt ook voor ‘raamgehelen’ met een binnendeur verwerkt in een glazen wand.

Ook de eventuele automatisatie van uw binnendeuren en de integratie in uw systeem voor toegangscontrole, nemen we graag voor onze rekening. Zo kan u het volledige pakket binnendeuren aan ons toevertrouwen.

Binnendeuren met de nodige interieurafwerking

Wij voorzien onze binnendeuren steeds van de nodige afwerking, inclusief afkasting, gordijnkasten, plinten,…. Binnen uw project kunt u perfect alle maatmeubilair en onderdelen van de verdere interieurafwerking aan ons toevertrouwen.

Hardenvoort Antwerpen 2

Waar plaatsen wij binnendeuren?

Wij produceren en plaatsen binnendeuren in opdracht van aannemers en projectontwikkelaars die de verantwoordelijkheid dragen voor de realisatie van grote bouwprojecten.

Concreet gaat het over scholen, woonzorgcentra, ziekenhuizen, administratieve centra, kantoorgebouwen, sporthallen, appartementsgebouwen,….

In onderaanneming staan wij in voor de binnendeuren, naar wens aangevuld met maatmeubilair en andere onderdelen van de interieurafwerking.